Om oss

 

 LITT OM OSS

 

Truck- Line AS spesialiserer seg på lysbøyler og annet ekstrautstyr til både person- varebiler og lastebiler.

Vi som jobber i Truck- Line AS har til sammen 45 års erfaring med import og salg av lysbøyler på det norske markedet.

Det begynte i 1995 da vi etter lang kamp med vegmyndighetene klarte å få en endring i norske myndigheters håndheving av regelverket rundt kufangere og lignende utstyr. Endringen medførte at vi kunne opprette Trux Norge AS, som da ble den norske agenten for Trux produktene.

 

Etter mange vellykkede år som Trux forhandler utvidet vi i 2010 sortimentet og opprettet Truck- Line AS for å kunne tilby et sortiment også i høyglanspolert rustfritt stål.

I desember 2013 ble Trux Norge AS og Truck- Line AS slått sammen til et selskap, og med det fikk vi samlet hele produktsortimentet vårt under et firmanavn. Vi er selvsagt fremdeles den norske agenten for Trux. 

I dag har vårt utvalg vokst seg stort og innholdsrikt, og mer skal det bli fremover. Vi har nå et stort og meget godt sortiment både i aluminium og høyglanspolert, rustfritt stål. Vi har også vært så heldige å få med oss det nyskapende, britiske lampemerket LAZER LAMPS på laget, og er stolt av å være deres norske importør.

 

 

Vår lange erfaring i bransjen gjør at vi er meget godt kjent med regelverket våre produkter omfattes av da vi har vært med siden produktenes spede begynnelse tidlig på 90- tallet. Kravene som stilles av myndighetene er ikke alltid like enkle å forholde seg til som vanlig bileier, men gjennom målrettet arbeid og stort fokus på godkjenningspapirer og dokumentasjon har vi funnet løsninger som er enkle for deg som kunde å forholde seg til.

Har du lyst til å se litt av utvalget vårt så er du hjertelig velkommen til å besøke vårt innholdsrike showroom i Skoglistubben. 
Velkommen innom for en hyggelig bilprat