Bytte og retur

ANGRERETT

Ønsker kjøper å angre kjøpet, må Truck- Line AS ha beskjed senest 14 dager etter at kjøper har mottatt varen. Angrefristskjema kan hentes i nettbutikken. Kjøper har anledning til å angre også før varen ankommer. Dersom kunden ønsker å heve kjøpet vil salgssummen tilbakeføres til kunden innen rimelig tid. Alle utgifter forbundet med forsendelse og retur av varen tilfaller i sin helhet kunden. Heving av kjøp og/ eller retur av kjøpte varer skal godkjennes av Truck- Line AS.

Kunden har ikke anledning til å angre kjøp av spesialbestilte, eller spesialtilpassede produkter. Herunder hører lakkerte varer og varer som ikke inngår i standard lagerført sortiment.

Angreretten går tapt dersom varen ikke kan leveres tilbake i samme stand og mengde.

Angreretten gjelder ikke ved kjøp i butikk, på selgers kontor eller på verksted, jf. Forbrukerloven. Spesialbestillinger skal forhåndsavtales og kan ikke bestilles gjennom vår nettbutikk.

 

 

RETUR RETT

Gjelder for privatpersoner:

Truck- Line AS følger innen Norge prinsippene i Angrerettloven for returer med rett til pengene tilbake. Varer må returneres i samme stand som de ble mottatt med korrekt opplyst returnummer. Ved korrekt gjennomført retur tilbakebetales varens fulle pris. Frakt og øvrige omkostninger dekkes av kunde, dersom ikke annet er avtalt.

Bedriftskunder, offentlig institusjoner og næringsdrivende:

Ingen returer uten forutgående avtale med Truck- Line AS.