Trux Lakkering

opprettet den

 

 

Trux har i en årrekke levert produkter ferdig lakkert i bilens farge. I mange år ble tjenesten levert av eksterne lakkerere, med gode resultater.Da etterspørselen etter lakkerte produkter ble stadig større, besluttet TRUX AB å etablere et eget lakkeringsverksted i direkte tilknytning til fabrikklokalene. I mars 2011 var alt på plass, og alle produkter ble dermed lakkert av vår dyktige og erfarne lakkerer, med mange års erfaring i lakkering av Trux produkter. 

 

Trux er opptatt av å kunne levere kvalitet i alle ledd, og lakk er intet unntak. Samtlige produkter underlegges en streng produktkontroll og etterfølgende forberedelse før de settes til lakkering. Flere lag med grunning og lakk gjør at lakken sitter meget godt, og har god holdbarhet. 

 

Vi ser dessverre ofte eksempler på hvor viktig det er å benytte fagfolk som har erfaring med lakkering av våre produkter. Det er ikke sjeldent å se produkter med store sår i lakken, mange etter kun kort tids bruk. Dette skyldes manglende eller uriktig behandling av produktene i klargjøringsfasen av produktet. 

 

Under lakkering: Vår faste lakkerer i full sving med en Highway kufanger. Produktet er spent fast i spesialkonstruerte stativer, dermed letter man lakkeringen, og ikke minst, sørger for at man får jevn fordeling av lakk uten renning.

Fiks ferdig: En nylakkert Highway kufanger er klar for montering av gummilister og fotrinnsgummi. Deretter pakkes den godt inn og plasseres i trekassen alle våre Highway kufangere leveres i som standard.

 

 
 

Priser er eks. mva

Produkt Lakk ikke met Tillegg klarlakk

Highway

4 500 3 160
Offroad 3 700 2 800
Takbøyle 2 620 1 050
X- light 2 890 1 050
Lykterampe 2 620 1 050

 

 

 

 

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv kommentaren din