TRUX KUFANGER TYPE HIGHWAY FOR NYE SCANIA R OG S 2016- HØY TYPE

TRUX KUFANGER TYPE HIGHWAY FOR NYE SCANIA R OG S 2016- HØY TYPE

TRUX HIGHWAY FOR S

Trux Highway spesielt designet for Scania S serie biler. Den er noe høyere enn A24-2, og dekker derfor mer av fronten. Modellen kan også benyttes på R biler, den vil da skygge for logoen på bilen. 

Trux Highway er utviklet for å gi sjåfør og passasjer økt sikkerhet i kjøretøyet, samtidig som den beskytter bilens utsatte deler. 

Highway kufangerens øvre del beskytter bilens aller viktigste indre deler, mens kufangerens nedre del beskytter støtfangeren.

Trux unike og spesialdesignede låse- og konsoll konstruksjon gjør fangeren meget smidig, både til det daglige vedlikeholdet av bilen og produktet. 

Du løser enkelt ut kufangeren ved å bruke den medfølgende skrallen, og fangeren kan legges trygt på bakken uten å få skader i overflaten da rørkonstruksjonen er beskyttet av gummilister som er trukket over toppen på bøylen. 

En TRUX Highway er ikke designet til å fungere som en fast barriere ved sammenstøt, den unike konstruksjonen sørger derimot for at kufangeren fjærer tilbake for et maksimalt opptak av energien et sammenstøt medfører.

Har uhellet vært ute er det flere typer skader som kan utbedres. Nedre vinger, gitter, festekonsoller o.l tilhører reservedelssortimentet vårt (noe bestillingstid må påregnes).

 

DETALJER:

Materiale: Aluminium

Diameter rør: 60mm

Økning i bilens lengde: 25cm

Monteringstid: ca. 90 min

Kan benyttes med avstandssensor: Ja

Utskiftbare deler: Ja

Kan bestilles i slette profiler: JaTRUX AIRFLOWTM 

Redusert luftmotstand

Aluminiumsprofilene i AIRFLOW- serien er utviklet etter golfballprinsippet for å gi minimal luftmotstand. Redusert luftmotstand senker drivstoff forbruk, samtidig som bøylen blir mer smussavvisende.


KAN LEVERES FERDIG LAKKERT:
Pulverlakk Sort eller hvit, også sort matt
Våtlakk etter kode Valgfri farge etter kode, også metallic
KAN LEVERES MED KABEL:
ANTALL KABELPUNKTER: Inntil 4 stk
TILGJENGELIGE VALG:
MATERIALE: Eloksert aluminium
RØRDIMENSJON: 60 mm

Nettbutikkens lagerverdi er anslått utifra hva som er standard lagervare. Varer med tilleggsvalg som forakselbeskyttelse, ferdig montert led osv kan være bestillingsvare. Be om leveringstid, da denne varierer mellom leverandørene.

  • Varenummer: A24-1
  • Tilgjengelighet: Forhåndsbestill
  • 34.990kr

Tilgjengelige valg

Alle våre priser er oppgitt eks. mva. Pris inkludert mva vil vises i handlevognen

Nøkkelord: TRUX, HIGHWAY, SCANIA, NEW GEN, R- SERIE, S-SERIE