LAZER LED EKSTRALYS LINEAR 42 STD

LAZER LED EKSTRALYS LINEAR 42 STD

LAZER LINEAR 42 STANDARD, LED FJERNLYS


Linear 42 standard er et ekstralys som med sitt slanke design lett kan integreres i de aller fleste kjøretøy, store som små, uten å forstyrre kjøretøyets front og originale utseende. Linear-42 benytter høy effektiv 3 watts led teknologi, og de leverer til sammen 15 750 lumen og en lux verdi på 50%. Lampen er 1160 mm lang, med et aluminiums- hus som kun bygger 40mm i høyden, og vekten er 5 500 gram.  Den sømløse polykarbonat linsen er spesialdesignet for minst mulig luftmotstand, og motvirker at snø og skitt bygger seg opp på glasset

Lysbildet har et bredt lysbilde uten at dette går på bekostning av en god lengde. Lampen sprer mindre av lyset vertikalt, sammenlignet med ST Evolution og Triple- R serien, noe som gjør denne lampen spesielt godt egnet for montering lavere ned på kjøretøyet. Den vil også være ideell for montering på takbøyler der gjenskinn i vindu og/ eller dashbord er et problem.

 

Dette følger med i pakken:

- x1 Linear-42 LED Lampe

- x1 sett sidemonteringsbraketter  (1126k)

- x1 kobling- og monteringsanvisning

Nettbutikkens lagerverdi er anslått utifra hva som er standard lagervare. Varer med tilleggsvalg som forakselbeskyttelse, ferdig montert led osv kan være bestillingsvare. Be om leveringstid, da denne varierer mellom leverandørene.

  • Varenummer: LAZER 0L42-LNR
  • Tilgjengelighet: På lager
  • 8.160kr

Alle våre priser er oppgitt eks. mva. Pris inkludert mva vil vises i handlevognen

Nøkkelord: LAZER, LED, EKSTRALYS, FJERNLYS, LINEAR 42