TRUX AIRFLOW

Skrevet av admin 12/09/2016 0 Kommentarer DIVERSE ARTIKLER,

Trux AIRFLOW ble presentert for første gang i 2003 samtidig som den nye produktserien til Volvo FH versjon 2 kom på markedet. Airflow designet er den perfekte kombinasjonen av design og funksjon. Inspirasjonen bak designet er golfballen, og dens fordypninger som minsker luftmotstanden. 

Tanken var at man ved å lage et rør med tilsvarende forsenkninger kunne senke luftmotstanden, og dermed senke drivstoff forbruket, samtidig som skitt og veistøv bare blåste rett av produktet. Idag er det et meget stort spekter avprodukter i TRUX sortimentet som kan leveres i Airflow profiler, samtidig som man har opprettholdt leveringskapasiteten på den tradisjonelle slette profilen. Dette gir TRUX kunden en helt unik mulighet til å selv tilpasse designet på sitt produkt.

 

TRUX er godt kjent for å ha et helt unikt sortiment av monteringstilbehør til sine bøyler, målet er at du som kunde selv skal kunne bruke din bøyle mest mulig effektiv i forhold til ditt behov for utrusting. Samtlig monteringsutstyr finnes selvsagt tilgjengelig for bruk også til AIRFLOW profiler.

AIRFLOW profiler leveres til følgende merker: VOLVO-SCANIA-MERCEDES-MAN-IVECO OG DAF