TRUX KUFANGER TYPE HIGHWAY FOR MERCEDES AROCS 2500

TRUX KUFANGER TYPE HIGHWAY FOR MERCEDES AROCS  2500

TRUX HIGHWAY FOR AROCS 2500 mm BREDDE

Trux Highway er utviklet for å gi sjåfør og passasjer økt sikkerhet i kjøretøyet, samtidig som den beskytter bilens utsatte deler. 

Highway kufangerens øvre del beskytter bilens aller viktigste indre deler, mens kufangerens nedre del beskytter støtfangeren.

Trux unike og spesialdesignede låse- og konsoll konstruksjon gjør fangeren meget smidig, både til det daglige vedlikeholdet av bilen og produktet. 

Du løser enkelt ut kufangeren ved å bruke den medfølgende skrallen, og fangeren kan legges trygt på bakken uten å få skader i overflaten da rørkonstruksjonen er beskyttet av gummilister som er trukket over toppen på bøylen. 

En TRUX Highway er ikke designet til å fungere som en fast barriere ved sammenstøt, den unike konstruksjonen sørger derimot for at kufangeren fjærer tilbake for et maksimalt opptak av energien et sammenstøt medfører.

Har uhellet vært ute er det flere typer skader som kan utbedres. Nedre vinger, gitter, festekonsoller o.l tilhører reservedelssortimentet vårt (noe bestillingstid må påregnes).

 OBS! Produktet avbildet er A47-3 for 2300 hytte. 


DETALJER:

Materiale: Aluminium

Diameter rør: 60mm

Økning i bilens lengde: 25cm

Monteringstid: ca. 90 min

Kan benyttes med avstandssensor: Ja

Utskiftbare deler: Ja

Kan bestilles i slette profiler: Ja TRUX AIRFLOWTM 

Redusert luftmotstand

Aluminiumsprofilene i AIRFLOW- serien er utviklet etter golfballprinsippet for å gi minimal luftmotstand. Redusert luftmotstand senker drivstoff forbruk, samtidig som bøylen blir mer smussavvisende.


KAN LEVERES FERDIG LAKKERT:
Pulverlakk
Våtlakk etter kode
KAN LEVERES MED KABEL:
Kan leveres med kabel for 4 lamper
STANDARD UTFØRELSE:
Aluminium
RØRDIMENSJON:
60mm

Nettbutikkens lagerverdi er anslått utifra hva som er standard lagervare. Varer med tilleggsvalg som forakselbeskyttelse, ferdig montert led osv kan være bestillingsvare. Be om leveringstid, da denne varierer mellom leverandørene.

  • Varenummer: A47-4
  • Tilgjengelighet: 6-9 dager
  • 35.689kr

Tilgjengelige valg

Alle våre priser er oppgitt eks. mva. Pris inkludert mva vil vises i handlevognen

Nøkkelord: MERCEDES, AROCS, HIGHWAY, KUFANGER, TRUX