LED SAFETY- LIGHT VANNTETT OPPLADBAR MED MAGNET

LED SAFETY- LIGHT VANNTETT OPPLADBAR MED MAGNET

FLEKSIBEL SIKKERHET!

 Den innovative og utrolig praktiske LED Safety– Light pad er produsert med funksjon, brukervennlighet og holdbarhet i tankene. Den kompakte LED pad`en avgir 360° ultra– klart lys fra 16 dioder, et lys som er synlig opptil 16 kilometer unna! Pad`en er selvsagt vanntett, den flyter og er i tillegg ekstremt solid, faktisk så solid at du kan kjøre over den med en lastebil uten at den tar skade! Safety– Light enheten er også utstyrt med en innebygd magnet, i tillegg til en en hempe hvor du kan feste karabin– krok, tau eller lignende, det er kun din egen fantasi som begrenser bruksmulighetene.
I motsetning til lommelykter med alkaliske batterier, eller kjemiske lys- pinner, kan Safety– Light enheten tåle ekstreme temperaturer og situasjoner. Den kan lagres i inntil ti år uten at litium batteriene lekker.
Denne teknologien har i utgangspunktet vært forbeholdt utrykningspersonell og militæret, men er nå tilgjengelig for deg, familien og vennene dine. Den er liten nok til å få plass i hanskerommet på bilen, sykkelvesken, tursekken, hundekløven, sammen med flytevestene i båten eller rett og slett i jakkelomma
LED Safety– Light har 10 forskjellige flash- programmer, inkludert internasjonalt SOS signal og ”fullt lys” (lanterne) i tillegg til lommelykt funksjon.  Enheten lyser i opptil 36 timer.
 

 

SPESIFIKASJONER

 

Størrelse: Ø12cm x H 3.5cm

Vekt: 200g med batteri

Batteri: Oppladbar utgave benytter 1 CR-123 Litium batteri

Ikke- oppladbar utgave benytter CR-123 Batteri (ikke lagerført)

Leveres enkeltvis, eller i sett på seks i koffert som også fungerer som lader

Kan oppbevares i inntil 10 år

Positiv oppdrift (flyter)

Oppladbar utgave, både singel pad og koffert leveres med lader for sigarett– tenner (12V) og vanlig stikk– kontakt

 

Lagring og bruk:

-Tempraturer:  -40° til 100/110° Celsius:

 

Lysbilde

-  360 grader LED matrise

 

Flash mønstre:

Maks tider ved kontinuerlig bruk:

Lanterne, trinn 1: 8 timer

Lanterne, trinn 2 (dempet): 60 timer

Roterende: 15 timer

Vekslende: 10 timer

Quad– blunk: 15 timer

Dobbelt blunk: 30 timer

Rask blink: 12 timer

Sakte blunk: 100 timer

S-O-S: 24 timer

Lommelykt: 15 timer

Designet for å imøtegå MIL-SPEC/MIL-STD 810 for støt, vibrasjon, og vanntetthet.

 

 

I BILEN

LED Safety– Light pads er et naturlig tilskudd i bilens sikkerhets- pakke. Nå kan du sikre deg og dine medpassasjerer hvis du er nødt til å stoppe, og blir stående utsatt for annen trafikk. Ved for eksempel en punktering er det ikke alltid man har mulighet til å forflytte seg til et egnet sted før man er nødt til å parkere kjøretøyet. Med Safety– Light pad`en har man muligheten til å sikre seg ekstra mot trafikk som kanskje føles litt nærgående. Hva med å legge den ut sammen med varseltrekanten, eller fest den direkte på bilen for å være sikker på at dine medtrafikanter ser deg.

Er du tungbilsjåfør så har du kanskje opplevd å måtte legge på kjettinger rett etter en sving, i veibanen eller på andre utsatte steder. Nå har du muligheten til å legge ut pads og varsle medtrafikantene om at du jobber, og i tillegg slippe å kjenne trafikken ”kile” deg på ryggen når de kjører forbi, for nå har du selv definert et arbeidsområde.

Lossing og lasting i travle områder kan også være en utfordring. Ved å feste en av de magnetiske padsene på lasterampen unngår du farlige situasjoner som kan oppstå med en senket lastelem som kan være vanskelig å få øye på, spesielt i mørket. Fest den på hyttedøra så skjønner de fleste at det er et midlertidig stopp.Skulle du være så uheldig å havne i en ulykkessituasjon, legg ut pads som en ekstra varsling til medtrafikanter og unngå nye farlige situasjoner.

 

I BÅTEN

 Safety– Light har flere funksjoner som gjør den til et smart tilskudd til båtens inventar. Ved å bruke lanterne funksjonen, som har to trinns lysstyrke, synes du godt på vannet for andre sjøfarende. Skulle du få strømstans i båten kan dette være uunnværlig hjelp ved sleping, mannskapet på slepefartøyet kan også bruke enheten som markering av slepeline. Oppbevar gjerne en eller flere pads sammen med flytevestene. Skulle uhellet være ute, og man havner i vannet kan lyset fra Safety– Light enheten være til uvurderlig hjelp for redningspersonell, spesielt siden enheten er forhåndsprogrammert med internasjonalt S- O- S signal. Et nødbluss eller, nød- røyk har kort varighet, men i kombinasjon med Safety– Light pad som holder seg flytende under alle forhold har du både fått varslet på lang avstand samtidig som redningspersonell får en langt enklere jobb med å finne deg etter at nødblusset er registrert. Er du dykkerentusiast, hva med å forankre Safety– Light på dykkerstedet, ivareta din egen og andres sikkerhet.

 

PÅ TUR

 Safety– Light er så liten og lett at den er en perfekt følgesvenn på tur. Om du skal ut på fottur, skitur eller sykkeltur med eller uten hund så får du alltid plass til en Safety– Light pad. Du vet aldri når uhellet er ute og man kan trenge hjelp, enten fordi man selv har skadet seg eller blitt syk, alternativt at man treffer på noen som trenger din hjelp. Samtlige redningsetater og organisasjoner melder om stadig økende antall aksjoner og søk etter savnede og/ eller skadede personer på grunn av økt interesse for friluftsliv. Å finne en person i ulendt terreng og kanskje også dårlig vær kan være utfordrende og tidkrevende. I Norge er tidsaspektet en viktig faktor i en vellykket redningsoperasjon. Selv på sommeren kan nedkjøling og lav kroppstemperatur utgjøre en fare, og man ønsker at hjelpen skal nå frem så snart som mulig.

Nettbutikkens lagerverdi er anslått utifra hva som er standard lagervare. Varer med tilleggsvalg som forakselbeskyttelse, ferdig montert led osv kan være bestillingsvare. Be om leveringstid, da denne varierer mellom leverandørene.

  • Varenummer: SAFE LED
  • Tilgjengelighet: På lager
  • 60kr

Tilgjengelige valg

Alle våre priser er oppgitt eks. mva. Pris inkludert mva vil vises i handlevognen