LAZER LED EKSTRALYS LINEAR 6 STD

LAZER LED EKSTRALYS LINEAR 6 STD

LAZER LINEAR 6 STANDARD, LED FJERNLYS


Linear 6 standard er et ekstralys som med sitt slanke design lett kan integreres i de aller fleste kjøretøy, store som små, uten å forstyrre kjøretøyets front og originale utseende. Linear-6 benytter høy effektiv 3 watts led teknologi, og de leverer til sammen 2 250 lumen og en lux verdi på 12,5%. Lampen er kun 220mm lang, med et aluminiums- hus som kun bygger 40mm i høyden, og vekten er under 500 gram.  Den sømløse polykarbonat linsen er spesialdesignet for minst mulig luftmotstand, og motvirker at snø og skitt bygger seg opp på glasset

Lysbildet har et bredt lysbilde uten at dette går på bekostning av en god lengde. Lampen sprer mindre av lyset vertikalt, sammenlignet med ST Evolution og Triple- R serien, noe som gjør denne lampen spesielt godt egnet for montering lavere ned på kjøretøyet. Den vil også være ideell for montering på takbøyler der gjenskinn i vindu og/ eller dashbord er et problem.

 

Dette følger med i pakken:

- x1 Linear-6 LED Lampe

- x1 sett sidemonteringsbraketter  (1126k)

- x1 kobling- og monteringsanvisning

Nettbutikkens lagerverdi er anslått utifra hva som er standard lagervare. Varer med tilleggsvalg som forakselbeskyttelse, ferdig montert led osv kan være bestillingsvare. Be om leveringstid, da denne varierer mellom leverandørene.

  • Varenummer: LAZER 0L06-LNR
  • Tilgjengelighet: På lager
  • 1.999kr

Alle våre priser er oppgitt eks. mva. Pris inkludert mva vil vises i handlevognen

Nøkkelord: LAZER, LED, EKSTRALYS, FJERNLYS, LINEAR